POLÍTICA D’UTILITZACIÓ DE DADES EN XARXES SOCIALS

El perfil en xarxes socials d’ARC DESPATX D’ADVOCATS I CONSULTORS, S.L.P., té una finalitat estrictament informatiu i divulgatiu. No constitueix un canal vàlid per a la presentació de denúncies, reclamacions o consultes jurídiques sobre casos concrets, que han de ser plantejats pels mitjans posats a disposició pel despatx.

Les respostes o consells oferts per l’empresa a través de la xarxa social són de caràcter orientatiu.

ARC CONSULTORS es reserva el dret a no respondre individualment als missatges o comentaris rebuts a través d’aquesta via, a més ARC CONSULTORS podrà modificar o eliminar en qualsevol moment i sense avís previ qualsevol “post”, comunicació, tweets i en general qualsevol publicació emesa .

Com a part de les publicacions es poden incloure enllaços a pàgines webs de tercers que es considerin d’interès, ARC CONSULTORS no assumeix la responsabilitat del seu contingut.

ARC CONSULTORS segueix a altres perfils sense que aquest fet impliqui vinculació de cap tipus amb ells.

Els continguts gràfics compartits en el perfil són titularitat d’ARC CONSULTORS i estan protegits per la normativa reguladora de la Propietat Intel·lectual i Industrial, quedant per tant prohibida la reproducció, modificació, distribució o manipulació dels mateixos.

L’objectiu del perfil creat per ARC CONSULTORS és gestionar la relació amb clients potencials, promocionar els seus serveis i fer-li arribar als seus seguidors informació que pugui ser d’interès, pel que al incorporar el teu perfil vostè CONSCIENT expresament el tractament de les seves dades personals amb aquesta finalitat.

El consentiment atorgat podrà ser revocat en qualsevol moment mitjançant l’exercici dels drets de limitació del tractament, portabilitat de les dades, accés, rectificació, supressió i oposició, que ARC CONSULTORS li garanteix, dirigint-se per escrit a ARC@ARC-CONSULTORS.CAT .

Per a més informació sobre la nostra Política de Privacitat: www.arc-consultors.cat/politica-privacitat/

Contacta ara

12 + 7 =

He llegit i accepto la Política de Privacitat, em dono per informat de tot el que en ella es disposa i consenteixo expressament el tractament de les meves dades amb les finalitats descrites.

Telèfon

93 860 19 22

h

Fax

93 870 48 96